ποιοί είμαστε

Ένας χώρος για τη δημιουργία της πρώτης μοντεσσοριανής κοινότητας στην Ελλάδα.

32 σκέψεις σχετικά με το “ποιοί είμαστε

  1. Ο/Η Ματίνα λέει:

    παρακαλώ θα ήθελα να σας ζητήσω πληροφορίες για σχολεία μοντεσσοριανής εκπαίδευσης στα νότια προάστια. δεν βρήκα κάποιο email επικοινωνίας σας και γι’αυτό σας γράφω εδώ
    ευχαριστώ για την απάντησή σας στο email μου

      • Καλημέρα,
        θα ήθελα πληροφορίες για σχολεία (προνήπιο) μοντεσσοριανής ακπαίδευσης. Μένουμε Κορυδαλλό σίγουρα κοντά κάτι δεν υπάρχει αλλά τα πιο κοντινά. Διάβασα καλά σχόλια για το μοντεσσοριανό σπίτι στον Άλιμο. Δεν αναζητώ ένα ιδιωτικό αλλά ένα σχολείο να οξύνει το ελέυθερο πνεύμα, τη σκέψη, τη θέληση, την πίστη στον εαυτό, τη συμμετοχή. Δε θα ήθελα με τίποτα το παιδί μου να γίνει «ψώνιο».
        Με εκτίμηση
        Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας
        Αγγελική

  2. Ο/Η nikoleta λέει:

    Καλησπέρα!έχω τελειώσει αγγλική φιλολογία και θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ περαιτέρω με τ μοντεσσοριανό σύστημα εκπαίδευσης με πιστοποίηση διδασκαλίας!θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε με κάποιο εκπαιδευτικό σύνδεσμο?ευχαριστώ

    !

  3. Ο/Η Alexia λέει:

    καλησπέρα ! είμαι απόφοιτη παιδαγωγικού νηπιαγωγών και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο πιστοποιημενο κέντρο μοντεσσοριανης εκπαίδευσης για να εξειδικευτώ στην μοντεσσοριανη αγωγή.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  4. Καλημέρα!είμαι αρχιτέκτονας και με ενδιαφέρει πολύ ο τομέας της εκπαίδευσης πόσο δε μάλλον της μοντεσοριανής μεθόδου!Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε κάποιος πιστοποιημένος φορέας που να παρέχει τέτοιου είδους εξειδίκευση. Υπάρχει ανάλογη δραστηριότητα στην επαρχία, καθώς αυτή τη χρονική ο τόπος κατοικίας μου δεν είναι κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη;Θα σας παρακαλούσα να μου παρέχετε κάποιες κατευθύνσεις!ευχαριστώ.

  5. Ο/Η Alexandra λέει:

    Καλησπέρα,
    θα μπορούσατε να με ενημερώσετε παρακαλώ αν υπάρχουν κέντρα Μοντεσσοριανης εκπαίδευσης ή Μοντεσσοριανοι παιδαγωγοί στην Κρητη;
    Ευχαριστω πολυ.

  6. Ο/Η Georgia λέει:

    Σας χαιρετώ. Είμαι εκπαιδευτικός και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια πιστοποιημένα κέντρα μοντεσσοριανής εκπαίδευσης υπάρχουν στην Ελλάδα για εξειδίκευση.

  7. Ο/Η Αλκμνηνη λέει:

    Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω κοντά στο Παλαιο Φαληρο υπάρχει προνήπιο νήπιο με την μέθοδο σας και ποια;;;

  8. Ο/Η Χαριτα Κυνηγου λέει:

    Καλήμερα σας !!!

    Τον Δεκέμβριο του 2018 εχω παρει το πτυχίο μου Νηπιαγωγός απο το καποδιστριακο.
    Επειδη με ενδιαφερει το συστημα Montessori,θα ηθελα να με ενημερώσετε για τυχον σεμινάρια η πληροφοριες για να εξιδικευτω στο συστημα Montessori!!!

    Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

    Χαριτα Κυνηγου

    • Πιστοποίηση στη Μοντεσσοριανή αγωγή δίνεται από αυτό το κέντρο που διαχειρίζεται η κ. Ειρήνη Φαφαλιού.
      Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της για τις λεπτομέρειες.
      Περισσότερες πληροφορίες εδω:

      The Montessori Lab
      Montessoriano Ergastirio
      Director of Training: Irene Fafalios
      Tripodon 20
      10558 Athens
      Greece

      Phone:
      00 30 210 3314491
      ifafa@otenet.gr

      Ευχαριστούμε

      Μοντεσσοριανή Κοινότητα

  9. Ο/Η Αντιγόνη Αγγελοπούλου λέει:

    Καλησπερα! Θα ηθελα να μαθω καθε ποτε γίνονται οι εκπαίδευσεις για παιδαγωγούς στη μεθοδο μοντεσσορι και καθε ποτε γίνονται οι εγγραφές καθώς και που απευθυνομαστε για περαιτέρω πληροφορίες
    Ευχαριστώ πολύ

    • Γεια σας,
      πιστοποίηση στη Μοντεσσοριανή αγωγή δίνεται από αυτό το κέντρο που διαχειρίζεται η κ. Ειρήνη Φαφαλιού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της για να συζητήσετε το ενδεχόμενο διοργάνωσης σεμιναρίου στην πόλη σας. Θα εκτιμούσαμε πολύ μια αναφορά σας στην Μοντεσσοριανή Κοινότητα κατά την επικοινωνία σας.

      Ευχαριστούμε

      The Montessori Lab
      Montessoriano Ergastirio
      Director of Training: Irene Fafalios
      Tripodon 20
      10558 Athens
      Greece
      tel 210 3314491
      ifafa@otenet.gr

      Αν σας ενδιαφέρει η ριζική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στη χώρα μας ώστε να συμπεριλαμβάνεται και η Μοντεσσοριανή Αγωγή στη δημόσια εκπαίδευση, παρακαλούμε επισκεφτείτε το σύνδεσμο του σωματείου ΣυνΠαιδεία.

  10. Ο/Η Μαριλένα Γεωργιάδου λέει:

    Καλησπέρα σας,
    Έχω ένα αγοράκι 2 ετών και θα ήθελα να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποιο σεμινάριο που θα μπορούσα να παρακολουθήσω για την Μοντεσσοριανή εκπαίδευση ως γονέας.
    Ευχαριστώ

  11. Ο/Η Γκολφινοπούλου Βάσια λέει:

    Καλησπέρα! Ήθελα να μάθω αν υπάρχει «νηπιαγωγείο» ή παιδικός σταθμός ή «σχολείο» της δικής σας εκπαιδευτικής φιλοσοφίας στην Πάτρα.
    Ευχαριστώ

Σχολιάστε